Resist 2K

Zaporni premaz 4. dimenzije za asfaltne površine, odporen na goriva

V nasprotju z običajnimi proizvodi ne vsebuje bitumna ter topil, zato je popolnoma ekološko sprejemljiv. Idealne rezultate daje pri uporabi v podzemnih garažah, zaprtih skladiščnih prostorih, parkiriščih in odstavnih površinah na letališčih ter bencinskih črpalkah. RESIST je dobavljiv v različnih barvah.

PODROČJA UPORABE

 

NAVODILA ZA UPORABO
1. Zunanji pogoji:
Podlaga mora biti suha, čista, brez sledi olj in maščob ter glede na obremenitev ustrezno nosilna. Premaz RESIST se lahko obdeluje hladno, vendar priporočamo temperaturo materiala 20°C zaradi zadostne in enakomerne porazdelitve materiala. Temperatura podlage ne sme biti nižja od 10°C, sicer je otežen enakomeren nanos in sprijem mase s primarno površino, strjevanje pa je nezadostno oz. prepočasno. Pri temperaturi podlage 20°C so dopustne minimalne obremenitve po 24 urah, po 3 dneh pa so dosežene končne mehanske lastnosti.

2. Uporaba:
Komponento A najprej približno eno minuto mešajte, nato komponento B v celoti primešajte komponenti A, dokler ne nastane homogena zmes. Premešano maso zlivajte na podlago v porcijah po približno 5 kg ter zmes takoj enakomerno porazdelite po podlagi v tankem sloju z ustrezno gladilko. Na mestih, kjer je primarna površina poškodovana, lahko do 2 dni po nanosu prvega sloja nanesete še drugi sloj sredstva RESIST.

PORABA

 

EMBALAŽA
komponenta A: 23 kg v polietilenskem vedru

komponenta B: 2 kg v polietilenski posodi