Stradalan

Idealno obnovitveno sredstvo za asfaltne površine, posebej za manj obremenjene asfalte
Asfalti na parkiriščih, dovozih, pločnikih, kolesarskih poteh z leti postanejo grobe in dobijo razpoke, robovi se začno krušiti. Prevleka iz STRADALAN-a nadomesti manjkajočo substanco, zapre fine razpoke in zaščiti pred vdorom vode, utrdi zrahljane strukture in da asfaltu enakomeren izgled.
STRADALAN je mineralna masa izdelana na bitumenski osnovi. Ne vsebuje topil in je zato neškodljiv za okolico. Ni gorljiv in se lahko brez skrbi uporablja tudi v zaprtih prostorih. Prevleka s STRADALANOM je odporna na vremenske vplive, staranje in obrabo. Bencin, dizel in druga organska topila ter olje pa lahko STRADALAN, tako kot tudi asfalt, poškodujejo. V takih primerih vam priporočamo naš izdelek RESIST 2K, ki je na topila odporen.

UPORABA
Površina, ki jo obdelujete, mora biti čista, brez prahu in razmaščena. Čas sušenja je odvisen od temperature zraka in tal, ki pa naj bosta vsaj 10°C tal in 5°C zraka. Odvisno od temperature 5 do 24 ur po nanosu ne sme deževati. Podlaga sme biti vlažna, a ne mokra. V zelo vročem vremenu je podlago potrebno vlažiti zaradi boljše porazdelitve mase, najbolje s pršilko ( ne priporočamo dela v zelo vročem vremenu, ob sončni pripeki.
Pred uporabo vsebino dobro premešajte (med uporabo je potrebno ponovno mešati na cca 5 minut), lahko ji dodate do 1 litra vode. Približno 5 kg mase vlijemo na podlago, nato pa jo takoj enakomerno porazdelimo z gumijasto lopatko ali gladilko tako, da masa v celoti zapolni neravnine med zrni. »Konice« zrn so na površini lahko vidne. Površina je po 12-24 urah (odvisno od temperature) pohodna, po dnevu ali dveh pa prevozna. Višek mase se ob uporabi sčasoma obrusi, hitreje na mestih obračanj koles.

2014-08-06 12.41.01cropsmall 2014-08-06 12.43.09 small 2014-08-06 12.37.28small stradalan hobok

Tule si lahko ogledate video prikaz izvedbe.

PORABA :
Odvisno od grobosti asfalta, med 1,20 – 1,8 kg/m2.

EMBALAŽA:
30 kg, plastično vedro

Izdelek je na voljo v našem skladišču v Logatcu, v trgovskih centrih Bauhaus (odvisno od zaloge, oddelek drive-in), po naročilu pa vam ga dobavijo tudi trgovine verige TopDom (Obnova, SBS…) ali SAM Domžale.

AKCIJA: Ob nakupu pri nas vam podarimo kartušo Refug 100 mini za zalivanje razpok