Resist 2K – premaz odporen na goriva in topila

Zaporni premaz 4. dimenzije za asfaltne površine, odporen na goriva.

Izdelek je na voljo v trgovskih centrih Bauhaus (Drive-in oddelek) ter nekaterih trgovinah verige TopDom, Obi, Sam, jager in Inpos.
Deli s prijatelji

V nasprotju z običajnimi proizvodi ne vsebuje topil, zato je popolnoma ekološko sprejemljiv. Idealne rezultate daje pri uporabi v podzemnih garažah, zaprtih skladiščnih prostorih, parkiriščih in odstavnih površinah na letališčih ter bencinskih črpalkah. RESIST je dobavljiv v različnih barvah.

PODROČJA UPORABE

  • globinska zapora asfaltnih površin za zaščito bitumenske malte pred uničenjem zaradi iztekajočega olja, kerozina, bencina in dizelskega goriva
  • premaz asfalta za povišanje stopnje zaprtosti teksture asfaltne površine ter za izboljšanje vključenosti zrn
  • premaz asfalta za lažje čiščenje in nego


NAVODILA ZA UPORABO

 

1. Zunanji pogoji:
Podlaga mora biti suha, čista, brez sledi olj in maščob ter glede na obremenitev ustrezno nosilna. Temperatura podlage ne sme biti nižja od 10°C, sicer je otežen enakomeren nanos in sprijem mase s primarno površino, strjevanje pa je nezadostno oz. prepočasno. Pri temperaturi podlage 20°C so dopustne minimalne obremenitve po 24 urah, po 3 dneh pa so dosežene končne mehanske lastnosti.


2. Uporaba:
Komponento A najprej približno eno minuto mešajte, nato komponento B v celoti primešajte komponenti A, dokler ne nastane homogena zmes. Premešano maso zlivajte na podlago v porcijah po približno 5 kg ter zmes takoj enakomerno porazdelite po podlagi v tankem sloju z ustrezno gladilko. Na mestih, kjer je primarna površina poškodovana, lahko do 2 dni po nanosu prvega sloja nanesete še drugi sloj sredstva RESIST.

  • zaprte asfaltne površine: 1,0 – 1,8 kg/m²
  • odprte teksture, manj ostro porazdeljevanje z gladilko (debelejši sloj) ali hladnejša podlaga: do 2,5 kg/m²

komponenta A: 23 kg v polietilenskem vedru

komponenta B: 2 kg v polietilenski posodi

PRELISTAJ KATALOG

Oglej si naš katalog v PDF obliki