Starplast

Starplast PM je stabilna bitumenska pasta na osnovi polimer-modificiranega bitumna z mineralnim polnilom. Ne vsebuje topil.

Izdelek je na voljo v trgovskih centrih Bauhaus (Drive-in oddelek) ter nekaterih trgovinah verige TopDom, Obi, Sam, jager in Inpos.
Deli s prijatelji

Z uporabo lepilne paste Starplast PM izvedemo kvalitetne in trajne spoje pri asfalterskih delih.
Izdelek je pripravljen za uporabo in se nanaša strojno ali ročno. Brez težav se nanaša tudi na vertikalne površine v debelini do 5 mm.

Uporaba:
Lepilna pasta Starplast PM se uporablja za izdelavo prožnih in trajnih spojev pri vgradnji asfaltnih zmesi ("vroče na hladno" in "vroče na vroče") in spojev asfalta z nekaterimi ostalimi materiali oz. elementi (robniki, rezkane površine, betonski elementi ipd.). Glavni namen izdelka je priprava vertikalnega bočnega spoja pred polaganjem asfaltne plasti.

Temperatura podlage mora znašati najmanj 5° C.
Podlaga mora biti čista, brez sledi olj, maščob in raznih delcev (prah, pesek, zdrobljena malta). Ne sme biti mokra, sme pa biti vlažna.

OBDELAVA
Ob odprtju posode mora imeti STARPLAST strukturo gosto tekoče paste. Nanaša se na asfaltni stik s primerno brizgalno napravo ali krtačo oziroma čopičem. Vgradnja naslednjega pasu asfalta se lahko prične takoj po nanosu STARPLAST-a.

Izdelek je na voljo v dveh različicah. Poleg standardnega STARPLASTA je na voljo tudi STARPLAST PM, ki ima nekoliko gostejšo konstitucijo zaradi dodanega mineralnega polnila. Oba sta pakirana po 25 kg.

Približno 0,35 – 0,45 kg na m' vertikalnega bočnega spoja v primeru višine nanosa cca 4 cm.EMBALAŽA

PRELISTAJ KATALOG

Oglej si naš katalog v PDF obliki