Stradalan

Idealno obnovitveno sredstvo za asfaltne površine,ki soa ali ostarele ali porozne, posebej za manj obremenjene asfalte.

Izdelek je na voljo v našem skladišču v Logatcu, v trgovskih centrih Bauhaus (odvisno od zaloge, oddelek drive-in), po naročilu pa vam ga dobavijo tudi trgovine verige TopDom (Obnova, SBS…) , SAM Domžale, Inpos, Jager in Obi
Deli s prijatelji

Asfalti na parkiriščih, dovozih, pločnikih, kolesarskih poteh z leti postanejo grobe in dobijo razpoke, robovi se začno krušiti. Prevleka iz STRADALAN-a nadomesti manjkajočo substanco, zapre fine razpoke in zaščiti pred vdorom vode, utrdi zrahljane strukture in da asfaltu enakomeren izgled.
STRADALAN je mineralna masa izdelana na bitumenski osnovi. Ne vsebuje topil in je zato neškodljiv za okolico. Ni gorljiv in se lahko brez skrbi uporablja tudi v zaprtih prostorih. Bencin, dizel in druga organska topila ter olje pa lahko STRADALAN, tako kot tudi asfalt, poškodujejo. V takih primerih vam priporočamo naš izdelek RESIST 2K, ki je na topila odporen.

Površina, ki jo obdelujete, mora biti čista, brez prahu in razmaščena. Čas sušenja je odvisen od temperature zraka in tal, ki pa naj bosta vsaj 10°C tal in 10°C zraka. Odvisno od temperature 5 do 24 ur po nanosu ne sme deževati. Podlaga sme biti vlažna, a ne mokra. V zelo vročem vremenu je podlago potrebno vlažiti zaradi boljše porazdelitve mase, najbolje s pršilko ( ne priporočamo dela v zelo vročem vremenu, ob sončni pripeki ).
Pred uporabo vsebino dobro premešajte (med uporabo je potrebno ponovno mešati na cca 10 minut). Približno 5 kg mase vlijemo na podlago, nato pa jo takoj enakomerno porazdelimo z gumijasto lopatko ali gladilko tako, da masa v celoti zapolni neravnine med zrni, in postrgamo, da je na površini ostane čim manj, najbolje nič. »Konice« zrn so na površini lahko vidne. Površina je po 12-24 urah (odvisno od temperature) pohodna, po dnevu ali dveh pa prevozna. Višek mase se ob uporabi sčasoma obrusi, hitreje na mestih obračanj koles.

Odvisno od grobosti asfalta, med 1,2 – 1,8 kg/m2.

30 kg, plastično vedro

PRELISTAJ KATALOG

Oglej si naš katalog v PDF obliki